Знаменитості, які померли до 35 років: Ірина Метлицька, Олександра Петрова, Світлана Котова і 11 інших

Вони могли прожити довге і щасливе життя, домогтися успіху завдяки своїй красі і таланту, але доля склалася так, що вони не дожили навіть до 30-35 років. Давайте згадаємо їх.

На жаль, часом краси і таланту для щасливої долі недостатньо – і навіть найрозкішніші дівчата не захищені від ударів долі. Трапляється, що неймовірно красиві і талановиті знаменитості, чий потенціал тільки-тільки починав розкриватися, залишають нас передчасно. Так і з’явився цілий список зарубіжних і вітчизняних красунь, які пішли з життя занадто рано.

Вітчизняні знаменитості, які пішли рано

У радянському фільмі «Лялечка» багатьом сподобався привабливий образ класного керівника, в ролі якої виступила Ірина Метлицька. Але довго насолоджуватися любов’ю глядачів Ірині не вдалося – вже до 35 вона зотліла через лейкемії. Так радянське кіно втратило перспективну актрису.

Ірина Метлицька
Ірина Метлицька

Ще одна талановита красуня вітчизняного кінематографа – Марія Зубарєва – теж не встигла знятися у багатьох проектах, крім фільму «Дрібниці життя», адже в 31 рік померла від раку. Від онкології померла і актриса Надія Смирнова.

Марія Зубарєва
Марія Зубарєва
Надія Смирнова
Надія Смирнова

Анастасію Іванову, знайому нам по фільму «Не можу сказати прощай», вбили у власній квартирі. Дівчина тоді недавно вийшла заміж, відволіклася від розвитку власної кар’єри і готувалася зайнятися родиною. Але її життя обірвалося в 35 років, перекресливши всі плани.

Анастасія Іванова
Анастасія Іванова

Життя співачки Алії була яскравою і теж часто привертала до себе увагу: вона знімалася в кіно, писала пісні і вірші, вийшла заміж в підлітковому віці. Але вже в 22-річному віці вона загинула внаслідок нещасного випадку – її життя забрала авіакатастрофа.

Алія
Алія

Дивовижна краса Олександри Петрової привела її до перемоги на конкурсі «Міс Росія», вона мала всі шанси стати першою красунею світу. Але не змогла – Саша загинула від трагічною випадковості. Дівчину вбили в 20 років, коли вона ненароком опинилася поруч з бандитськими розбірками в Чебоксарах. Тоді ця новина шокувала весь світ.

Схожа сумна доля була і у Світлани Котової – теж «Міс», вона теж була пов’язана з бандитами. Але Світлану вбили або з помсти її кримінальному кавалеру, або він сам чомусь убив дівчину.

Світлана Котова
Світлана Котова

Геніальна для свого віку Ніка Турбіна прославилася на всю країну ще в дитинстві – її вірші помітили і схвалили авторитетні письменники. Але як і прийнято серед багатьох обдарованих особистостей, психіка у Ніки була не дуже стабільною, і слава тільки тиснула на її ще не сформовану особистість. Так вона стала відвідувати психіатра, за якого вийшла заміж у 16 років – різниця між ними становила понад 6 десятиліть. Шлюб протримався всього рік, після чого дівчина захопилася наркотиками і в 27 років навмисно чи ні випала з вікна.

Ніка Турбіна
Ніка Турбіна

Руслана Коршунова – дивовижна красуня, яку за красиві і довге волосся прозвали “Російською Рапунцель”. Вона трагічно загинула в 2008 році, не доживши всього 4 дні до свого 21-річчя. Дівчина випала з вікна квартири на 9 поверсі в Нью-Йорку. Офіційна версія – це було самогубство.

Руслана Коршунова
Руслана Коршунова

Зарубіжні зірки

Мабуть, однією з головних музичних втрат нульових була раптова смерть від передозу психотропних речовин Еммі Уайнхаус. Її потужний джазовий голос підкоряв навіть критиків, а вже фанатів у дівчини не злічити. Але ні численні шанувальники, ні популярність змогли її врятувати від захоплення наркотиками – вона приєдналася до сумнозвісного «Клубу 27» і не дожила до свого тридцятиріччя.

Емі Уайнхаус
Емі Уайнхаус

Модель Джіа Каранджи добре відома тим, хто жив у Радянському Союзі – її красою з обкладинок модних журналів захоплювалися в 1980-тих. Її теж погубили наркотики. Вже через деякий час після початку їх прийому дівчина зникла з модельного бізнесу, втратила колишню чарівність і пустилася в проституцію. Через такого способу життя вона захворіла на СНІД і померла всього в 26 років.

Джіа Каранджи
Джіа Каранджи

В Америці теж є подібна трагічна історія з загальновідомою улюбленицею Шерон Тейт. Публіка була в захваті від неї після фільму «Долина ляльок» і могла далі множити свою славу в наступних проектах, якби не була убитої в 26 років. Її вбивство замовив 81-річний Менсон Чарльз, якого не зупинив навіть той факт, що дівчина була вагітна на пізніх термінах.

Шерон Тейт
Шерон Тейт

У молодому віці пішла також одна з відомих американських співачок Селена Перес – її застрелила ревнивиця-подруга. Разом зі своєю вбивцею Селена займалася бізнесом з пошиття одягу і навіть не підозрювала про наміри знайомої.

Селена Перес
Селена Перес

Кріссі Тейлор, юна американська модель, з дитинства страждала від аритмії і астми. Популярність у світі моди і багатомільйонні контракти не змогли врятувати дівчата від чергового нападу. Так вона пішла з життя всього в 17 років.

Кріссі Тейлор
Кріссі Тейлор

Дочку Вітні Х’юстон, Боббі Крістіна Браун, теж погубили наркотичні речовини. Вона померла від передозування в 22 роки, але багато хто вважає, що така смерть не була випадковою – у дівчини були проблеми з психікою, і таким чином вона вирішила накласти на себе руки. У будь-якому випадку, достовірно вже дізнатися неможливо.

Боббі Крістіна Браун
Боббі Крістіна Браун

 

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.