Інфартнікі і інсультнікам – знаменитості, які перенесли серйозні удари – Федір Добронравов, Стас П’єха, Борис Моїсеєв та ін.

Ми зібрали список вітчизняних і зарубіжних зірок, які пережили інфаркт або інсульт, продовжують жити далі і радують нас своєю творчістю.

Інфаркт та інсульт – вкрай небезпечні захворювання, після яких не так вже й багато потерпілих виживають. Навіть в разі реабілітації ці екстрені стану назавжди залишають свій відбиток на життя людини і вимагають постійної підтримуючої терапії. Ми зібрали список вітчизняних і зарубіжних зірок, які пережили інфаркт або інсульт і продовжують жити далі.

Костянтин Кінчев

Костянтин Кінчев
Костянтин Кінчев

Інфракт Костянтина Кінчева трапився раптово – Того вечора соліст групи «Аліса» проводив на дачі, а вже через пару годин його вертольотом доставляли в клініку Санкт-Петербурга. Операція з відновлення судин пройшла успішно, і вже через місяць після інфаркту Кінчева виписали. Сам співак стверджує, що запорукою його реабілітації була своєчасна і якісна лікарська допомога.

Стас П єха

Стас П єха
Стас П єха

Співак ще не в тому віці, в якому зазвичай стикаються з подібними кардіологічними проблемами, але можливо саме через відносну молодість легко пережив мікроінфаркт. Погано співакові стало під час перельоту на літаку, але в лікарню він не поспішав – не здогадувався про серйозність діагнозу. Медики натякнули П’єсі, що варто обмежити алкоголь і наркотичні речовини, після чого виконавець радикально відмовився від шкідливих звичок.

Армен Джигарханян

Армен Джигарханян
Армен Джигарханян

Директор Московського драмтеатру Армен Джигарханян багато років жив з проблемами області кардіології, поки в 2016 не зіткнувся з інфарктом. Пізніше йому ще довелося перенесли вірусну інфекцію і гіпертонічний криз, але хороша медицина допомогли йому оговтатися від таких ударів по здоров’ю.

Іван Краско

Іван Краско
Іван Краско

Одружений на юній особі актор пережив цілих 2 інфаркти міокарда – і не раз говорив про те, що другий помітити було куди складніше. В цьому році акторові виповниться 90 років, але на свій вік він себе почуває дуже добре і скаржиться тільки на зір. Судячи з його слів, обидва інфаркту не нанесли його здоров’ю непоправної шкоди.

Антоніо Бандерас

Красунчик Антоніо Бандерас переніс інфаркт в 2017 році і після цього випадку переосмислив своє життя. «Ходіння по краю», як висловився сам Антоніо, допомогло актору поглянути інакше на свої колишні цінності, тому тепер він живе куди більш осмисленою і цікавим життям.

Антоніо Бандерас
Антоніо Бандерас

Антоніо Бандерас після зйомок фільму «33» (2015) відзначав погіршення стану здоров’я, пов’язуючи недуги з перебуванням під землею тривалий час. У січні 2017 го іспанський актор відчув різкий біль в області грудини і звернувся за медичною допомогою. Лікарі діагностували у Антоніо Бандераса інфаркт. Після успішного лікування артист зізнався, що хоче знімати більше цікавих фільмів, так як «такі ситуації змінюють людину».

Мартін Шин

Мартін Шин
Мартін Шин

Знаменитий Мартін Шин зіткнувся з інфарктом раптово – у нього різко погіршилося самопочуття під час пробіжки. Від новин про інфаркт актора режисер його попередньої кінороботи Френсіс Коппола пережив епілептичний припадок. Обидві знаменитості в порядку і майже разом позбавляються від шкідливих звичок, що призвели обох до проблем зі здоров’ям.

Борис Моїсеєв

Борис Моїсеєв
Борис Моїсеєв

Інсульт серйозно похитнув здоров’я зірки естради та співака Бориса Моїсеєва – ліва частина тіла була паралізована, і навіть не дивлячись на якісне лікування, проблеми з управлінням лівою рукою у артиста збереглися. Також його мова стала менш зрозумілою, хоча співає він майже як раніше. Останні новини про здоров’я Моїсеєва вказують на те, що тепер у нього прогресують проблеми з пам’яттю.

Федір Добронравов

Федір Добронравов
Федір Добронравов

Зірку серіалу «Свати» Федора Добронравова інсульт майже не підкосив – він швидко і легко відновився після нападу в 2018. Але деякі висновки про необхідність турботи про себе актор все-таки зробив, намагаючись уникнути рецидиву і продовжити акторську діяльність.

Олексій Янін

З усіх згаданих знаменитостей найважче після інсульту живеться Олексію Яніну – з мозковим крововиливом він зіткнувся всього в 32 роки. Він майже 2 роки пробув в неконтактному стані, довго вчився говорити знову, освоював базові навички багато років. Тепер у нього вже виразна мова і він може сам подбати про себе. Але до повноцінного життя Янін вже, швидше за все, ніколи не повернеться.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.