Забула про Харламова: Христина Асмус покрутила п’ятою точкою в сміливому міні

Актриса Христина Асмус, яка тільки недавно мучилась через розлучення з Гаріком Харламовим, вже зовсім забула про цю подію.

Зараз через свій Інстаграм вона приваблює нових залицяльників, і робить це дуже відкрито. Наприклад, сьогодні Асмус опублікувала відео, в якому вона крутиться в легкому платті в горошок так, що видно навіть стегна. Хоча Христині соромитися нема чого, особливо після скандальної сцени у фільмі “Текст “.

Христина Асмус намагається повернути Харламова відвертими рухами

 

На початку літа цього року шанувальників потрясла новина – Христина Асмус і Гарік Харламов більше не разом. Причини пара не називала, проте шанувальники впевнені – це все через скандальну сцену у фільмі “Текст “, коли дівчина зовсім без одягу приймала відверті пози. Потім пару почали помічати без обручки на публіці. Христина тоді сказала, що кільце – не ознака любові. Останньою крапкою стало їх спільна заява в Інстаграм про розлучення. Після цього Харламов почав шукати собі пасію в нічних клубах, а Асмус все частіше публікувала відео і фото з дуже відвертими нарядами і позами у себе в обліковому записі.

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.