Сергій Лазарєв показав тату на честь улюбленої: Ані Лорак повинна посунутися

Сергій Лазарєв показав шанувальникам нове татуювання, яке набив на честь коханої людини. Хто змотивувати співака на таке рішення — читайте далі.

Навколо Сергія Лазарєва останнім часом з’являється багато пліток і чуток. Одні впевнені, що він зустрічається з Ані Лорак, інші ж приписують йому роман з чоловіком — моделлю Алексом Малиновським. Однак, сам Сергій ніяк не коментує свої стосунки.

Ані Лорак і Сергій Лазарєв
Ані Лорак і Сергій Лазарєв

І все ж виконавець підпускає своїх шанувальників в невелику, але важливу частину особистого життя. У 2016 році Лазарєв зізнався, що в 2014-му він став батьком — у нього народився син Микита.

Ім’я матері хлопчика невідомо, за словами самого співака первістка йому подарувала сурогатна мама, з якою він не підтримує відносини.

Лазарев и сын Никита
Лазарєв і син Микита

Рік тому Сергій став батьком вдруге, і знову за допомогою сурогатного материнства. У Лазарєва народилася дочка, яку він назвав Анною. Обох дітей артист виховує самотужки, Анна і Микита прекрасно ладнають з донькою Ані Лорак Софією та дітьми Філіпа Кіркорова.

Сергей Лазарев с сыном и дочкой
Сергій Лазарєв з сином і донькою

На честь дочки Сергій Лазарєв набив татуювання, а результатом поділився з підписниками в соціальних мережах. На зап’ясті у співака зображена графічна буква “А”.

“Нове тату на честь дочі”, — написав співак.

Тату Сергея Лазарева
Тату Сергія Лазарєва

Коментатори оцінили нове татуювання Сергія і залишили йому безліч компліментів:

  • “Яке гарне тату “;
  • “Дуже круте тату “;
  • “Тату оч гарне, Ви кращий, і Ганнуся з Микитою теж прекрасні”, – написали користувачі мережі.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.