Батько Єгор Глєбов? Ані Лорак випадково показала свій кругленький живіт (ФОТО)

Ані Лорак зняла короткий відео, в якому випадково показала округлі форми.

Ані Лорак – одна з найуспішніших артисток на пострадянському просторі. Співачкою захоплюються, її пісні співають мільйони, але найбільше шанувальники цікавляться особистим життям Лорак. Рік тому співачка розійшлася з офіційним чоловіком Муратом, з яким прожила більше 10 років. Однак артистка довго не страждала за колишнім. Вже давно подейкують, що Ані Лорак має нового обранця.

Лорак з новим обранцем Глібом
Лорак з новим обранцем Глібом

Ані Лорак стане мамою вдруге

Популярна артистка в цьому році вирішила відпочивати в Греції. З ким поїхала Лорак невідомо, але всі фото з відпочинку вона публікує в самоті. Так, в Instagram-stories співачка показувала місце свого відпочинку – розкішний басейн. Буквально на кілька секунд в кадрі з’явилася і сама співачка. Ані Лорак була в крихітному чорному купальнику, бейсболці і без макіяжу. Артистка завжди мала ідеальноу фізичну форму, а на відео чітко можна розглянути кругленький живіт.

Кадр з Instagram-stories Ані Лорак
Кадр з Instagram-stories Ані Лорак

 "" Відомо, що 41-річна Ані Лорак має романтичні відносини з 27-річним саунд-продюсером Black Star Єгором Глібом. Можливо, пару вже можна привітати зі швидким збільшенням в сім’ї.

Популярне

Схожі статті

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?

“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.