Швидкий і легкий сніданок: Дружина Комарова Олександра Кучеренко переключилася на кулінарію

Дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко поділилася з шанувальниками фірмовим рецептом сніданку.

Легкий і поживний фруктовий десерт – звичний сніданок Олександри. У цьому сама дівчина зізналася своїм шанувальникам. Вона захотіла поділитися цим з фоловерами. Крім рецепта, Кучеренко опублікувала ще й покрокове відео свого улюбленого ранкового десерту.

Рецепт від Кучеренко: дружина мандрівника Дмитра Комарова готує смакоту на сніданок

“А ви вже поснідали? Як і обіцяла – ділюся з вами рецептом мого улюбленого «ледачого» сніданку)) Адже довго возитися з ним не потрібно, треба тільки ввечері не забути залишити в холодильнику насіння Чіа, розмішати в молоці. А вранці додати туди будь-які фрукти або ягоди, яких зараз так багато, і супер-десерт готовий! Виходить корисно, смачно і красиво настільки, що гарний настрій вранці з’являється сам собою і залишається на весь день “, – пише модель і телеведуча Олександра Кучеренко.

Ранковий десерт вона приготувала на дві порції, тому, швидше за все, гурману і мандрівникові Дмитрові він теж подобається.

Відзначимо, пара Дмитра і Олександри, незважаючи на різницю у віці, разом вже кілька років. Довгий час вони приховували свої відносини, і розповіли про них лише тоді, коли вже офіційно уклали шлюб. Кучеренко в інтерв’ю “Світському життю” зазначила, що її абсолютно не лякають тривалі відрядження і небезпечні поїздки дружина. Вона його любить, і готова місяцями чекати. За часів його відсутності Саша займається саморозвитком і роботою.

Популярне

Схожі статті

Кефір, борошно і грудочка фаршу: рецепт ніжного і соковитого заливного пирога з м’ясом – розлітається на ура

Використавши мінімальну кількість продуктів, ви зможете приготувати дуже смачний і ситний пиріг з м'ясом. Рецепт простий, а результат – приголомшливий.

Раніше замовляла цю закуску в ресторанах, а тепер навчилася готувати вдома: хрумкі сирні палички в паніровці

Смачні сирні палички можна без зайвого клопоту приготувати вдома. Вони чудового підійдуть у якості закуски для застілля, або як перекус діткам. Все що треба, ще правильний рецепт та 15 хвилин часу. 

Місце зустрічі змінити не можна:
 Каменських покинула Україну і обʼявилася в Маямі, де Влад Яма вже місцевий

Настя Каменських приїхала до сонячного Маямі, де зараз проживає хореограф Влад Яма із сімʼєю. Яка причина візиту співачки в Америку? Хоче підкорити нові горизонти?