Каменських спростувала чутки про вагітність: показала плоский живіт і шикарні форми

Настя Каменських, навколо якої зараз йде активне обговорення з питання вагітності від Потапа, вирішила покласти край цим чуткам.

Дівчина опублікувала фото в крихітному купальнику, де її форми відмінно видно. Як можна помітити на такому відвертому і зрозумілому знімку, ніякого живота у Насті немає, а значить, що і дітей чекати в найближчому часі не варто.

Настя Каменських опублікувала фото з відпустки: точно не вагітна

Як можна помітити на знімку, Настя зараз відпочиває на якомусь курорті. Засмага, яка відмінно лягла на тіло дівчини, підкреслює, що відпочиває NK вже не перший день.

 

Відзначимо, після їх з Потапом весілля, яке відбулося навесні 2019 року, шанувальники почали надавати увагу животу – то Настя вже на п’ятому місяці, то на шостому, то на третьому. Пара не коментувала свої плани з приводу дітей, але, судячи з їх проектів, зараз всі сили спрямовані на розвиток кар’єри.

Нещодавно Настя порадувала поповненням в сім’ї – її собачка Мімі народила щенят. Тепер NK разом зі своїми шанувальниками придумує їм імена. Не дивно, що через це Настя стала рідше заходити в Інстаграм – доглядає за новонародженими собачками.

Популярне

Схожі статті

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.