7 причин, чому Тіна Кароль і Дан Балан ніколи не будуть разом

Тільки ледачий або той, хто не дивиться ТБ принципово, не знає про роман української співачки Тіни Кароль та красеня мачо Дана Балана. Шанувальники в захваті і сподіваються, навіть впевнені, що вже зовсім скоро «вагітна» Тіна і самотній Дан нарешті повідомлять радісну звістку і озвучать дату весілля.

Ризикнемо всіх розчарувати – цього не буде ніколи!  Є як мінімум 7 причин, чому так. І зараз ви їх дізнаєтеся.

Дан Балан
Дан Балан

По-перше, вони люди різного світу, хоча за віком дуже підходять один одному – Тіні зараз 35, Дану 41. Але у них зовсім різна аудиторія і інтереси.

Кароль зробила ставку на Україну і вітчизняних прихильників. А Балан озвучує себе як космополіта, тобто, людини світу.

На цьому терені він успішний, але поки знаходиться десь на двохсотих позиціях серед світових виконавців. А ось Кароль в Україні перша і конкуренток у неї немає. Вони просто в різних вагових категоріях і один іншому не цікаві.

По-друге. Тіні не цікаві (вибачте за тавтологію) цікаві для Балана його інтереси – вона тримає марку вишуканої істоти і ніколи не опуститься до щипання за попу чергової красуні. Саме з цієї причини і були більшість конфліктів на майданчику Голосу.

Плюс, сам Дан в своєму Інстаграмі виставив лише одне спільне фото з Тіною. Більше нічого, ще відео с піснею.

Дан і Тіна
Дан і Тіна

По-третє. Тіна жінка серйозна, її не цікавлять зв’язки для піару. Вона, звичайно, зіграла пару раз, як їй сказали режисери, але більше її це не змусять робити. Вона – самодостатня і Балан це теж уже зрозумів, тому вони практично не спілкуються.

По-четверте. Мама Балана. Вона сама по собі актриса, що відбулася. Хто вірить, що Тіна і інші не знали про її появу на сцені – смішно. А показово те, що Кароль навіть не захотіла з нею обійнятися. А вже коли режисери це змусили зробити, але обидві були напружені до крайності.

Мама Дана Тіну терпіти не може, вважає, що він просто вбиває свій час і можливості в Україні. Це п’ята причина. Але за немалий гонорар погодилася прийти і зіграти роль.

Тіна і мама Балана весь час відверталися один від одного
Тіна і мама Балана весь час відверталися один від одного

І шоста причина. Наша Тіна Кароль – жінка з принципами. Та не буде вона вагітніти від кого-то там! Не такі чоловіки, як молдаванин Балан, пробували до неї підкотити. А наша зірочка тримається.

Вона його просто не любить.

Плюс, синові Кароль Веніаміну Балан дуже не сподобався і між ними був конфлікт, після чого Тіна закрила доступ молдавському мачо в свій будинок.

Тіна Кароль з сином
Тіна Кароль з сином

Сьома, і найголовніша, причина. Дан Балан офіційно одружений, у нього є син, а ось відомостей про розлучення немає і швидше за все не буде. Його дружина – російсько-молдавська модель Елла Крупеніна, сина звуть Алан. Мати артиста обожнює свою невістку та просто не дозволить йому кинути дружину і сина.

Дружина Дана Балана
Дружина Дана Балана
Дан Балан з сином
Дан Балан з сином
Дан Балан з дружиною
Дан Балан з дружиною

У Дана була ще одна неофіційна дружина – молдавська модель Христина Руссу. Вони деякий час прожили разом в США, але розлучилися. І теж через маму Дана.

Христина Руссу справа
Христина Руссу справа
Дан з Христиною Послуги = ССУ на обкладинці журналу
Дан з Христиною Руссу на обкладинці журналу

Є ще восьма причина, але вже треба зупинитися і поставити крапку.

А зараз Балан всюди за собою тягає одну дівчину з Харкова. Звуть її Настя. Вони разом вже більше року, Дан навіть возив її додому знайомити з мамою. Все, що про неї відомо – вона була учасницею конкурсу краси в університеті ім.Каразіна, але все її фото видалені з соцмереж.

Нова дівчина Дана Балана
Нова дівчина Дана Балана

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.