«Дешева копія»: Агата Муценіеце обізвала коханку Павла Прилучного

31-річна актриса Агата Муценіеце після розлучення з чоловіком стала частіше з'являтися на публіці і розповідати про свої почуття.

Так, нещодавно на своєму Ютуб-шоу “Чесне розлучення ” дівчина зізналася, що до сих пір сумує за Павлом. Але і ображається на нього за те, що той не стримав обіцянку, дану під час весілля – завжди бути поруч, любити і оберігати. Останній рік відносин зіркової пари був на межі – фізичне і моральне насильство, крики на дітей, спроби вигнати з дому під час епідемії. Сім’я розвалилася.

Агата: Павло досі говорить мені про свої почуття

Нещодавно в своєму Інстаграм-блозі Агата виклала власні роздуми про кохання. Дівчина написала: «Здатність до любові – так само рідко дається людям, як і будь-яка обдарованість. Як часто видають за любов підробку. Це як сумка: як би підробка не старалася, вона завжди буде підробкою. І тільки справжність мистецтва і якість оцінить історія і вічність. А підробка назавжди буде копією .. Просто копією! ».

 

Коментатори підтримали актрису в її висловлюваннях, і написали, що їй не варто переживати через те, що Павло пішов до іншої. Це варто розцінювати як нове життя і нову можливість.

Відзначимо, недавно Прилучного засікли вже в компанії іншої актриси – Юлії Франц. Імовірно, актор зраджував Агаті відразу з двома, проте причиною розлучення стала саме героїня “Татусеві дочок ” Мирослава Карпович.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.