Зйомки шоу «Холостячка» розпочато: що даруватиме учасникам головна героїня Ксенія Мішина?

Телаканал СТБ почав знімати українське романтичне реаліті «Холостячка», головної героїнею якого стала актриса Ксенія Мішина.

Про те, що розпочато зйомки нового шоу «Холостячка», повідомляє телеканал СТБ.

Зірка серіалу «Кріпосна» Ксенія Мішина, яка стала першою українською холостячкою,  буде  дарувати учасникам тематичні бутоньєрки.

Актриса театру і кіно Мішина розповідає, що дуже хвилювалась під час першої зустрічі з чоловіками:

«Хотілося, щоб усе вийшло красиво та комфортно для всіх. Щоб не було дивних ситуацій. І не хотілося мати недолугий вигляд через хвилювання. Але мені здається, нам усе вдалося прекрасно».

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Ведучий шоу «Холостячка» Григорій Решетник теж поділився своїми відчуттями. Він розповів, що більше переймався за чоловіків. Адже переконаний, що Ксенія справиться з усім.

«Як вони хвилювалися на першій церемонії, як Ксенія з ними спілкувалася, як вони дивилися на неї вже закоханими очима – це неймовірно!».

Ведучий Григорій Решетник
Ведучий Григорій Решетник

Українські глядачі зможуть подивитися романтичне реаліті «Холостячка» вже восени цього року.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.