Притула зібрався на вибори і терміново звернувся до українського народу: “Люди, вставайте і йдіть! “

25 жовтня в Україні відбудуться місцеві вибори. Сергій Притула кликнув народ не пускати все на самоплив, а висувати гідних претендентів. Він себе мав на увазі?

Відомий гуморист і шоумен Сергій Притула сильно стурбований, що влада у нас “не така “, а виборці або взагалі не хочуть йти на вибори, або голосують за принципом “ну, так, краде, але і робить щось” . Ось тому нами керують одні й ті ж, і роблять одне і те ж: крадуть і що-там трохи роблять.

Все розікрали! буквально все
Все розікрали! буквально все

Притулі, як свідомому громадянину, це набридло і він терміново звернувся до народу зі словами:

Люди, йдіть на вибори. Місцеві. Вони відбудуться 25 жовтня і поки ще можна висувати кандидатури в партійні списки.

І закликав висувати гідних претендентів, які будуть багато робити для громади, а не красти взагалі. Ну, або тільки трошечки, якщо вже зовсім не виходить не красти. У всякому разі у владі це поки нікому не вдавалося.

Терміново треба країну рятувати!
Терміново треба країну рятувати!

Не будемо переповідати весь його спіч – кому цікаво, сам послухає.

А ті, хто вміє читати поміж рядків, чи то пак, чути між словами в ролику, зрозуміли все це так: сам пан Притула вирішив піти в політику і таким зверненням почав свою передвиборчу кампанію.

Ну а що? Прецедент є! Але місце президента поки зайнято, так що доводиться задовольнятися малим – місцевою владою.

Ну, як каже мудрий український народ “Дай Боже нашому теляті вовка з’їсти”. Можливо комік був би кращим мером, ніж боксер або бізнесмен. Головне, щоб не крав, а щось робив.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.