Ляшко показав свої яйця в TikTok: у кого з політиків ще такі?

Одіозний український політик Олег Валерійович Ляшко любить дивувати, і вміє правильно це робити.

Цього разу Ляшко забрався в курник, де демонстративно ходив і збирав яйця. Коли набрав цілий оберемок, звернувся на камеру і сказав: “Справжні українські яйця! Ляшкові яйця! Скільки, п’ятеро курей? І десять яєць! Дякую, курочки! “. Шанувальники посміялися, але відзначили, що Олег Валерійович креативно підходить до ведення своїх акаунтів в соціальних мережах.

Справжні українські яйця. А у кого з політиків ще такі?

@liashko_official

В кого ще з політиків є такі яйця?!)) #село #яйцяляшка #яйця

♬ оригінальний звук – liashko_official

Український політик славиться тим, що виступає за розвиток села. На його думку, люди з міст дискримінують сільських представників. Тому головний радикал країни нерідко використовує у своїй агітації або рекламі корів, биків, свиней, вила, курей і т.п. Зараз він не перебуває у Верховній Раді, хоча був в числі кількох попередніх скликань. Однак є шанс, що шанувальники і виборці побачать Олега Ляшка і в дев’ятому скликанні – він планує балотуватися в Раду від округу померлого кандидата. Поки намагається завоювати довіру провокаційними відео, над якими можна посміятися.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.