«Папа, я тебе люблю»: Віктор Павлик опублікував останнє відео з померлим сином (ВІДЕО)

Син Віктора Павліка Павло помер після двох років боротьби з раком. Хлопцеві було всього 21 рік.

Український артист Віктор Павлік переживає втрату молодшого сина Павла, який помер 7 серпня цього року від саркоми хребців. На своїй сторінці в Інстаграм співак опублікував ролик на якому відображені зворушливі зізнання хлопця в любові до батька. На першій частині відео маленький Павло вийшов на сцену до Віктора і сказав: «Тату, я тебе люблю», а на другій частині – ті ж слова повторив хлопець незадовго до своєї смерті. «Просто немає слів …», – підписав відео Віктор Павлік.

Історія хвороби Павла Павліка

Про діагноз хлопця родина дізналася в 2018 році. Тоді у Павла виявили саркому. З того часу він переніс одну операцію, пройшов майже два десятка курсів хіміотерапії, а також променеву терапію. У травні цього року здоров’я Павла значно погіршився. Відомо, що хлопець пересувався тільки на візку, у нього почали відмовляти і кінцівки рук. У червні Павло в одній із соціальних мереж написав пост, в якому зізнався, що хоче припинити медикаментозне лікування, оскільки не бачить в ньому сенсу. В кінці липня хлопець потрапив в хоспіс. Всі сподівалися, що Павло зможе перемогти рак, але хвороба виявилася сильнішою.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.