Підступна розлучниця: Мирослава Карпович з “Татусевих дочок ” показала, чим вона краща від Агати

Маша Васнецова з серіалу "Татусеві дочки " вже не перший тиждень в центрі скандалу - вона нібито вкрала Павла Прилучного з сім'ї, залишивши дітей самих.

Однак сама дівчина на подібні звинувачення не реагує, і ніяк не коментує своє особисте життя. Кілька тижнів тому вона зробила пост про те, що абсолютно не відчуває себе обмеженою через хвилю хейтерів – навпаки, рада, що до неї прийшла аудиторія.

Мирослава Карпович вирішила закрити профіль в Інстаграм. Причини не називає

Інстаграм Мирослави Карпович
Інстаграм Мирослави Карпові

Дівчина виклала знімки з тематичної фотосесії – вона там в образі ангела з білими крилами. Однак через кілька годин актриса обмежила можливість перегляду фотографій і коментарів. Тепер її публікації можуть бачити тільки ті, хто підписався на дівчину.

З чим пов’язана така надмірна скритність – поки незрозуміло. Але можна припустити, що на такі радикальні заходи Мирослава Карпович пішла через хвилю хейтерів, яка звинувачує “Машу Васнєцову ” в розлученні Павла і Агати.

Відзначимо, Павла Прилучного під час карантину засікли в центрі Москви з Мирославою Карпович. Однак потім з’явилася інформація, що “мажор ” запалює на стороні ще з однією актрисою – Юлією Франц. Армія шанувальників Агати Муценіеце впевнена – каменем спотикання все ж стала Мирослава, в чому продовжують її активно звинувачувати.

Популярне

Схожі статті

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.