ЗМІ розсекретили де знаходиться Анастасія Заворотнюк: стежили за чоловіком Петром Чернишовим

Актриса і російська телеведуча протягом довгого часу бореться з останньою стадією онкології, яка з'явилася після пізніх пологів.

Навесні цього року стало відомо, що Анастасія Заворотнюк пішла на поправку і її навіть виписали. За неперевіреною інформацією, Настю відвезли в її ж будинок в населеному пункті Крекшіно, адже вдома, як відомо, і стіни лікують. Оскільки сім’я не любить спілкуватися з пресою, журналістам довелося самостійно проводити розслідування в спробах дізнатися хоч якісь подробиці про життя кумира. І отримані факти шокували.

Де зараз Заворотнюк: факти і подробиці

Насті Заворотнюк зараз немає в Росії
Насті Заворотнюк зараз немає в Росії

У селищі, де Анастасія купила будинок, живе багато знаменитостей. Серед них – співачка Наташа Корольова. Якось вона обмовилася, що хотіла б побачитися з Заворотнюк і якось її підтримати. Виникло питання – що заважає зробити це, адже вони сусіди? Після цього висловлювання шанувальники переконалися – “няня Віка ” не в Крекшіно.

Журналісти поїхали в це селище і переконалися – особняк пустує. Це підтвердили і зоряні сусіди.

Папарацці також простежили за квартирою Насті в столиці. Там теж ніхто не живе. Очевидно, Анастасія або у родичів, або в закордонній клініці.

Заворотнюк до хвороби: щаслива сім'я, гроші, слава
Заворотнюк до хвороби: щаслива сім’я, гроші, слава

Щоб нарешті дізнатися де ж Настя, журналісти протягом декількох місяців стежили за її чоловіком Петром Чернишовим. Як відомо, під час карантину він кілька разів літав в Нью-Йорк. Це здалося дивним, адже всі заходи скасували через загрозу вірусу. Саме тому можна зробити висновок – зараз Анастасія Заворотнюк лікується від онкології в Нью-Йорку, де раніше за життя боролася Жанна Фріске.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.