Вєрка Сердючка озвіріла і жорстко вилаяла свою матір прямо на Майдані на очах у всієї публіки – цікаво, покажуть по ТБ або виріжуть?

У суботу на Майдані Незалежності сталося велике ПП. Зібрався великий натовп подивитися на цю подію, телекамери знімали з усіх ракурсів.

У суботу на Майдані Незалежності відбувася великий бардак і балаган. Там раптом, під прицілами телекамер, з’явилася зірка Вєрка Сердючка зі своєю маман і цілої гоп-компанією дивно одягнених супроводжуючих.

Вєрка Сердючка на Майдані
Вєрка Сердючка на Майдані

І понеслося – пісні, танці зі сцени. Вєркіна мама не втрималася і пішла витанцьовувати в народ. Це Вірі дуже не сподобалося і вона з лайкою накинулася на “рідну матір”!

Мама Вєрки Сердючки
Мама Вєрки Сердючки

Мовляв, куди ви, мамо, без маски ?! Підчепите корону і мене заразите!

Але мама увійшла в раж і просто відмахнулася, продовжуючи танцювати і цілуватися з ким попало.

А цілуватися в карантин заборонено!
А цілуватися в карантин заборонено!

Загалом, це знімали один з епізодів святкового концерту до Дня Незалежності, який буде показаний 24 серпня на телеканалі Україна.

Так ось тепер і цікаво – покажуть сімейний скандал або виріжуть? Чекаємо.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.