Каменських показала чим вона краща за колишню Потапа Ірини Горову: пишні форми під прозорою майкою

Настя Каменських пишається своїми пишними формами, тому не упускає можливості продемонструвати всю свою красу в соціальній мережі Інстаграм.

З самого ранку понеділка Настя вирішила порадувати своїх шанувальників фотографією з відпустки. Там NK в купальнику і прозорій пляжній маєчці. Форми дружини Потапа виставлені на загальний огляд. У коментарях прихильники творчості співачки помітили – на відпустці вона набрала пару зайвих кілограм.

Співачка не приховує недоліків своєї фігури, і любить відверто позувати на камеру

 

У коментарі до фотографії Каменських написала: “Закрийте очі і поринете в найтепліші спогади. І нехай вони поцілують твою душу “.

На фоні можна побачити мрію кожного – берег океану, білий пісок, блакитна вода, далеко яхта. Також ззаду висить гамак, з якого, очевидно, українська “Кім Кардашьян ” вирішила почати свій ранок.

Нагадаємо, нещодавно її собачка Мімі народила чарівних цуценят, і Настя запропонувала прихильникам придумати їм імена. Фанати написали, що скоріше б уже в родині зіркових музикантів з’явилося поповнення.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.