Чуттєва Тіна Кароль показала соковиті губи на новому фото: Балану можна позаздрити

Дану Балану можна позаздрити і ви зрозумієте чому, побачивши чуттєве фото його передбачуваної коханої. На цьому знімку Тіна Кароль показала соковиті губи, чого раніше співачка не робила.

Улюблена багатьма Тіна Кароль відкрилася для публіки з нового боку, адже вона все частіше публікує досить пікантні знімки.

У мережі активно обговорюють її роман з Даном, причому чутки зайшли настільки далеко, що в ЗМІ говорять про вагітність зірки. Проте фігура виконавиці говорить про зворотне. До того ж і самі знаменитості ніяк не коментують відносини. Ми бачимо лише одні натяки, які тільки і породжують нові здогади.

Есть ли между Тиной и Даном роман?
Чи є між Тіною і Даном роман?

На новому чуттєвому фото Кароль зробила акцент на своїх пишних губах і витончених ключицях. Шанувальники героїні статті впевнені — вона цвіте і пахне саме завдяки Балану, адже від образу вічної вдови співачка втомилася.

Це дуже ніжно і в той же час гаряче, але для чого Тіна все це робить? Можливо, вся справа в закоханості, але незалежно від причин зірка відкриває нові грані для величезної аудиторії.

У коментарях до посту Тіну обсипали горою компліментів:

  • “Дуже красиво”;
  • “Еталон краси”;
  • «Ця жінка зведе з розуму не тільки чоловіків»;
  • «Якщо ви не знали, як можна засліпити красою, запитайте у Тіни»;
  • «Яка ж ви жіночна і красива дівчина».

І це тільки частина приємних слів на адресу Кароль, з якими важко не погодитися.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Нагадаємо, що єдиним поки що чоловіком артистки був її продюсер Євген Огір. На 33-му році життя він помер від раку шлунка, незважаючи на найкраще лікування в елітних клініках.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.