Померлий чоловік Софії Ротару, рідкісне фото: вони там молоді і щасливі

Зоряний фотограф Роман Родін, який подорожував з вітчизняними знаменитостями на піку їхньої популярності, зараз завів блог і публікує фото, які ніхто ніколи до цього не бачив.

На його сторінці з’явився знімок співачки Софії Ротару і її померлого чоловіка Анатолія Євдокименка. Підписав Роман знімок чуттєво: “Не міг не поставити в день народження фото родини Ротару. Пам’яті Анатолія Євдокименка # софіяротару # жизньзвезд “. Родін уточнив, що фото було зроблено в Америці.

Роман Родін тісно дружить з родиною Ротару та інших знаменитостей, з якими раніше працював. Тому архівного “компромату ” у нього дуже багато

 

Відзначимо, чоловік Софії Ротару Анатолій Євдокименко помер в 2002 році. Він визнаний народним артистом СРСР, був відомим музикантом і керівником ансамблю “Червона Рута “. Знаменита дружина дуже важко переживала цю звістку, але знайшла в собі сили повернуться на сцену. Причина смерті – проблеми зі здоров’ям, Анатолій пережив три інсульти, які завдали непоправної шкоди його здоров’ю.

Також на сторінці у Романа Родина можна знайти фотографії Лариси Доліної, Алли Борисівни Пугачової, Любові Успенської, Маші Распутіної і інших “ветеранів ” вітчизняного шоу-бізнесу.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.