Як виглядає дочка Якубовича – вогненно-руда, фото, які нікому не показували

Дочка Леоніда Якубовича Варвара розвивається як окрема особистість, і не використовує допомогу тата щоб потрапити у вищі кола суспільства.

Саме тому її рідко побачиш по телевізору, і вона не має потужної аудиторії фанатів в соціальній мережі. Про неї відомо те, що дівчина вже давно не живе з батьками, працює журналістом і закінчує магістратуру МДІМВ за фахом міжнародної журналістики.

Варвара Якубович в відмінних відносинах з батьками, але намагається розвиватися без їх впливу

На всіх фото з батьком Варя – брюнетка. Однак не так давно вона змінила образ, і стала вогняно рудою. Шанувальники оцінили цей образ, однак передумов до зміни амплуа не було.

https://www.instagram.com/p/CBfSSsUhmXx/

Також по фото, які дівчина публікує в Інстаграм, можна помітити, що вона дуже любить книги, як і її зоряний батько.

Варя нерідко публікує уривки з улюблених творів. Судячи з відео, у дівчини добре поставлена мова. Це не дивно, адже вона працює в журналістиці.

https://www.instagram.com/p/CAIMZSHh9hd/

Міжнародна журналістика вимагає знання англійської, а у неї з іноземною мовою все в порядку. Як розповідав Леонід Якубович на одному зі своїх інтерв’ю, він пишається Варварою, і вважає, що її досягнення – це лише заслуга самої дівчинки.

Також Варя захоплюється створенням цікавих знімків-косплеїв.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.