Раритетне фото групи “На-на “: зоряний фотограф Роман Родін показав знімок з гастролей

Фотограф Роман Родін, який в кінці минулого століття подорожував на закордонні гастролі з вітчизняними зірками, знову опублікував цінне фото з артистами.

На цей раз пощастило фанатам групи “На-на “, які змогли побачити своїх кумирів молодими. “На-на ” – радянська група, яку заснували в далекому 1989 році. Її фронтмен – Барі Алібасов. На сьогоднішній день склад гурту змінився, проте від першої версії залишилися Володимир Політов і В’ячеслав Жеребкин.

“Золотий склад ” групи На-на: всі найголовніші в зборі. Фанатки і фанати тоді зривали голос на їх концертах

“Що день прийдешній нам готує? Це буде видно! А поки до спогадів. На раритетному фото група “На-На” на піку популярності! Їх я сфотографував в Нью-Йорку на тлі найбільш популярної будівлі« RADIO CITY MUSIC HALL. Початок 90х # жізньзвезд # нана # ЖИЗНЬПРЕКРАСНА # romanrodin1959 “, – написав у коментарі Роман Родін.

Відзначимо, що зараз дана музична група виступає не так часто як раніше. В останній раз вони випустили хіт в 2017 році, а до цього – в 2014. Однак шанувальники окремо стежать за творчістю учасників, і висловлюють їм свої слова подяки за музику в соціальних мережах.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.