Злата Огневич подражнила формами в короткій маєчці і шортах: “Моє тіло – моє діло “

Українська співачка і учасниця "Євробачення " в 2010-2011 роках, подруга Олега Ляшка і просто успішна артистка Злата Огневич похвалилася фоловерам в Інстаграм своєю бездоганною фігурою.

Дівчина виклала відео з музичним супроводом. На фоні грає її ж пісня “Богиня “. Під енергійні ноти Злата рухається в коротких джинсових шортах і маленькій футболці. На грудях написано “Моє тіло – моє діло “. Відзначимо, що це фраза, яка фігурує в пісні.

Шанувальники в захваті від фігури Огневич: “Просто красуня, як тобі вдається зберігати таку тонку талію? “

https://www.instagram.com/p/CDrObZFluBy
Додамо, цього літа колишня народна депутатка України від Радикальної партії Олега Ляшка опублікувала кліп, головний посил якого – живіть так, як подобається вам. Співачка порушила в ньому проблеми залежності від думки суспільства, дискримінації та підкреслила важливість бути в гармонії з самим собою.

Відзначимо, що зараз Злата Огневич не з’являється в політиці, а повністю присвятила своє життя музиці. За її словами, творчість – це той майданчик, де Злата може реалізувати себе і залишатися в гармонії з собою.

Популярне

Схожі статті

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.