«Чоловіка вже не повернути». Діденко виклала відверті фото з бойфрендом через 5 місяців після трагедії

Катерина Діденко - блогерша і фармацевт, яка прославилася навесні цього року. На її дні народженні біля басейну використовували сухий лід, через який отруєння і летальний результат отримали гості свята.

Не минуло й року з моменту цієї трагічної події, як Діденко вже вирішила знайти собі нового залицяльника. Відзначимо, що на тому злощасному святі помер чоловік Катерини. Вона залишилася одна з двома дітьми.

Через п’ять місяців після смерті чоловіка Діденко полетіла відпочивати з новим залицяльником: не буду ж я все життя сумувати

Після трагедії, яка трапилася в березні цього року, шанувальники спочатку підтримали дівчину, і висловили їй слова співчуття. Однак уже через кілька днів їх думка різко змінилася – вони побачили, що цю ситуацію Катя стала використовувати як можливість пропіаритись. Вона ходила на телеканали, передачі, давала гучні коментарі і т.д. Тоді на “аптечного ревізорро ” обрушилася хвиля хейту.

 

Зараз, після вельми відвертих фотографій з новим коханцем, Катерина Діденко заявила – вона не буде сумувати все життя. Від цього не стане краще їй або її дітям. Тому далі вона планує жити для себе.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.