«Змарнілий, змучений дід»: Діма Білан стурбував шанувальників своїм виглядом

Діма Білан - співак, який займає вагоме місце на вітчизняній естраді вже більше 15 років. За цей час він вивів музику Росії на новий рівень, адже здобув перемогу на найпрестижнішому музичному конкурсі світу - Євробаченні.

Однак зараз музикант вже не такий молодий і привабливий, як це було, наприклад, 10 років тому. Особливою проблемою стали останні фото знаменитості в Інстаграм – там він виглядає ослабленим, хворобливим, не надто бадьорим. Шанувальники стурбовані – невже співак чимось серйозно захворів?

 

З роками не молодіє: останні знімки Білана схвилювали шанувальників

Ні для кого не секрет, що Білан вдається до пластики, контурінгу і омолоджуючих ін’єкції. Це робить його обличчя більш гладким і підтягнутим. Але тим не менш, зараз він виглядає не дуже.

Відзначимо, зовсім недавно стало відомо, що від невдалої пластики постраждала співачка Аніта Цой. Вона ж тільки в минулому місяці перехворіла коронавірусом.

Зараз творчість Білана продовжує розвиватися, але вже не так стрімко, як це було раніше. Адже він уже не той молодий красень і викрадач жіночих сердець, яким був у 2000-х.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.