Поплавський заманює студентів після ЗНО “дикими танцями “: Руслані і не снилося

Михайло Михайлович Поплавський - знаменитість всеукраїнського рівня. "Співаючий ректор " звик дивувати епатажними витівками, які привертають увагу публіки.

На цей раз шоумен згадав, що, незважаючи на карантин, в Україні вже стартувала вступна кампанія. Під час неї абітурієнти можуть подати документи в той вуз, де хотіли б отримати вищу освіту. У зв’язку з цим Поплавський запрошує майбутніх студентів до свого навчального закладу, більше відомого як “Поплавок “.

Хоча Михайло Михайлович більше не ректор цього навчального закладу, виш носить його ім’я і асоціюється виключно з цим українським співаком

 

Для того, щоб залучити якомога більше вступників, Михайло Поплавський записав відео, в якому показав свої запальні танці. Звичайно, вони більше розсмішили, ніж залучили, проте обговорення серед шанувальників все ж з’явилося.

Відзначимо, зараз Михайло Михайлович Поплавський є завідувачем кафедри PR і журналістики. Крім цього, був удостоєний звання народного артиста України.

Додамо, що козирна фішка Поплавського – фотографії і відео з молодими студентками. За це навіть екс-в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун назвала його “стурбованим збоченцем “. Сам Поплавський не приховує свого потягу до молоденьких учениць вишу, і стверджує – якщо можеш, чому б не скористатися цією можливістю?

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.