«Так часто я ніколи не думав про суїцид»: Борис Левін з «Інтернів» харчується простроченими продуктами

Дмитро Шаракоіс - російський актор, який прославився роллю Левіна в серіалі Інтерни. Однак акторська кар'єра не пішла вгору, і зараз у Дмитра-Бориса не найпростіші часи.

Як відомо, два роки тому Шаракоіс остаточно усвідомив – зараз йому не знайти гідну роботу в Росії. Він взяв всі свої гроші і поїхав підкорювати Лондон. Актор працював у закладах громадського харчування, в таксі і навіть на будівництві. Щоб якось підтримувати творчу діяльність, Дмитро завів Ютуб-блог, де розповідає про життя в Лондоні.

Дмитро Шаракоіс веде блог в Ютуб про життя в Лондоні для переселенців
Дмитро Шаракоіс веде блог в Ютуб про життя в Лондоні для переселенців

Їсть майже прострочені продукти і живе на копійки: як змінилося життя одного з найпопулярніших героїв Інтернів

Сам Дмитро розповів у відеоролику, що купує продукти, у яких скоро закінчується термін придатності. Вони продаються в звичайному супермаркеті зі спеціальною наклейкою, і коштують, як правило, значно дешевше.

 

«І нічого страшного в цьому немає. І фрукти, і м’ясо, і хліб, і молочка з такою наклейкою стабільно живуть ще дня три. Використовуйте цей лайфхак для економії. Сендвічі з тунцем можна взяти за 5-10 пенсів (10 рублів). Серед фастфуду «Макдональдс» і «Бургер кінг» завжди були моїми фаворитами. За два фунта за спеціальним кодом-купону можна взяти п’ять бутербродів і картоплю. Соуси в Великобританії безкоштовні. Воду я п’ю з-під крана, вона тут питна – за два роки на здоров’ї це ніяк не позначилося », – ділиться Дмитро.

 

Всі охочі допомогти Дмитро Шаракоісу можуть подивитися відеоролики, взяти звідти реквізити і перевести частину коштів безпосередньо на його карту. Як уточнює сам Діма, грошей жертвують трохи, але це теж істотна надбавка до його зарплати.

Популярне

Схожі статті

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.

Беру яйця та ще 2 інгредієнти: швидкий салат “Альбінос” всього за 8 хвилин – мої просять його тричі на день

Тепла пора року вже давно настала, і на вулицях починається справжня спека. Що може бути краще за таких умов, ніж салат, який висвітлює? Сьогодні ми підготували саме такий простий і швидкий рецепт.