Як зараз виглядають радянські актриси, красою яких захоплювалися мільйони (Варлей, Брильська, Селезньова та інші)

Вони були еталоном краси і жіночності, іконами стилю, а деякі навіть секс-символами.

Чоловіки мріяли про них, а жінки наслідували цим знаменитим актрисам. Як же зараз виглядають радянські красуні? Дивіться нашу добірку!

Наталія Варлей

Наталья Варлей
Наталія Варлей

Наталія Варлей для всіх запам’яталася роллю Ніни з «Кавказької полонянки». Саме цей фільм приніс тоді молодій актрисі неймовірну популярність. Зараз актрисі 73 роки і її практично не видно на публіці. Відомо, що Наталя переїхала з гучної Москви на дачу, а замість світських заходів надає перевагу поїздкам по монастирям.

Наталія Селезньова

Наталія Селезньова
Наталія Селезньова

Селезньова назавжди запам’яталася роллю милої студентки Ліди. Складно уявити, який фурор викликала в країні Наталія в 1965 році, з’явившись на екрані в одній білизні. Тоді це була зовсім нетипова ситуація. Зараз Наталі 72, але вона до цих пір веде дуже активний спосіб життя – пише книги і займається благодійністю.

Барбара Брильська

Барбара Брильська
Барбара Брильська

Барбара Брильська – та сама актриса, яка виконала роль Наді Шевельової в кінострічці «Іронія долі, або З легким паром!». Саме цей фільм приніс Барбарі популярність. Зараз актрисі 78 років, вона живе в Варшаві і рідко з’являється на публіці.

Світлана Світлична

Світлана Світлична
Світлана Світлична

Світлана стала справжнім секс-символом 70-х після виходу фільму “Діамантова рука “, де вона зіграла фатальну спокусницю. Варто відзначити, що Світлицька в свої 79 років виглядає чудово – струнка фігура, завжди красива укладання і елегантний макіяж. Світлана Світлична молода душею і прекрасна!

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.