Фото кота-примари налякало і заінтригувало людей – в Мережі ведуться запеклі суперечки, як це можливо

Дивне і трохи страшне фото виставив один з користувачів порталу Reddit, після чого почалися цілі баталії між матеріалістами та містиками.

Це фото з’явилося на сайті Reddit кілька днів тому, але навколо нього розгорілися дуже жаркі суперечки – вже понад 10 тисяч коментарів зі своїми версіями розгадки таємниці: як таке може бути?

Як ми бачимо, на фото з одного боку скляних дверей стоїть порожня коробка, а з іншого – її відображення, але вже не порожнє, а з котом, що сидить в ній.

Дивне фото з котом-примарою
Дивне фото з котом-примарою

Фотографія вже отримала назву Кіт Шредінгера. Намагаючись вгадати, як таке можливо, користувачі висувають найрізноманітніші версії.

Найпопулярніша – це фотошоп.

Друга за популярністю – це справжній привид, кіт колись сидів в цій коробці і його фантом відобразила фотокамера.

Треті жартують: Навіть якщо коробка порожня, в ній завжди все одно кіт, просто його не видно.

Хтось сильно розумний написав:

Я думаю, це схоже на сценічну ілюзію під назвою Pepper’s Ghost. Вона використовується в атракціонах Disney’s Haunted Mansion, а її більш високотехнологічна форма дозволила Мадонні виступати на сцені з Gorillaz IIRC.

Матеріалісти говорять, що це все обман і такого не може бути.

Цікаво?

Насправді ж розгадка проста і цілком матеріалістична. Коробка стоїть з одного боку, а кіт сам по собі – з іншого боку дверей. Просто так співпало, що він потрапив у відображення коробки через напівпрозорі двері.

Так що містика скасовується 🙂

Популярне

Схожі статті

Бананове печиво до чаю за копійки: виходить так смачно, що магазинне більше не купляю. Готувати 15 хвилин

Це бананове печиво стане ідеальним доповненням до чаю або кави. Випічка виходить ніжна, тане у роті та один з головних плюсів – швидка у приготуванні. Зробіть свій день смачнішим з цим рецептом.

Жанна Аркадіївна з “Моєї прекрасної няні” кинула олігарха і живе на одну пенсію: що сталося в житті акторки

Відома російська актриса Ольга Прокоф'єва відрізнилась не лише блискучою акторською кар'єрою, але й цікавим особистим життям. Що про все це відомо?

Без борошна і тіста: мої ходові цукерки для дієти – з ними навіть чоловік погодився схуднути за компанію

Такі цукерки принесуть організму лише користь і жодного зайвого грама, адже не містять глютену й цукру. Тож обов'язково спробуйте приготувати. Смакуватимуть не лише жінкам, а й іншим членами родини.