Шпагат в постолах з ведмедями і Афродіта з віником в бочці – Волочкова переплюнула сама себе

Епатажна російська балерина Анастасія Волочкова вже дістала всіх своїми нескінченними шпагат, один іншого безглуздіше і безпощадно. Ось і зараз - три нових безглуздих розчепірився і дивне фото з банним віником. Чим ще привертати увагу, чи не балетом ж!

Безстрашна Анастасія Волочкова не перестає вишукувати нові локації, де б ще нам показати свою розтяжку. А фантазія у неї дай Боже кожному.

У яких самих невідповідних місцях не розчепірювалась зірка російського балету – і вдома мало не на люстрі, і на природі, і на яхтах-човнах. А ще на пальмі, на гамаку, на коні, в лазні, на даху, на гаражній ямі … Загалом, перераховувати довго.

Свіжатинка – шпагат перед трьома ведмедями з постолами на руках – і не побоялася ж:

Волочкова і три ведмедя
Волочкова і три ведмеді

На двомоторному літаку:

Шпагат на літаку, шкода, що не в польоті
Шпагат на літаку, шкода, що не в польоті

Для себе, коханої, балерина замовила дубову купіль, вартість якої майже півмільйона рублів. Зате заплатити 40 тисяч штрафу грошей у неї немає – бідкається передплатникам і буде через суд його анулювати.

Шпагат на новій купелі
Шпагат на новій купелі

Ну і на десерт вирішила Настя побалувати всіх цікавим знімком в тій же купелі, в позі Афродіти. Тільки віник, здається, завеликий.

Волочкова-Афродіта
Волочкова-Афродіта

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.