Запечені пікантні овочі в духовці, виходять як на мангалі

Якщо немає можливості вибратися на пікнік, не біда. Приготуйте ароматні овочі в духовці. Вийде не гірше, ніж на мангалі.

Для приготування візьміть улюблені овочі. Наприклад, помідори, баклажани, кабачки болгарський перець. Додайте ще гриби, цибулю і часник.

Для маринаду знадобиться:

  • оливкова олія
  • соєвий соус
  • копчена паприка
  • прованські трави

ПРИГОТУВАННЯ:

Усі овочі наріжте крупно. Можна кубиками, можна товстими півкільцями. Гриби бажано використовувати маленького або середнього розміру. Помідори беріть не дуже стиглі, щоб вони не перетворилися на кашу.

Змішайте овочі в глибокій мисці. Додайте всі інгредієнти для маринаду за смаком. Перемішайте і залиште на 30 хвилин. Час від часу перемішуйте.

Потім на деко викладіть овочі.

Випікати в духовці до готовності при 180-190 ℃. Не рекомендується овочі накривати фольгою, так як вони можуть вийти, як варені. Щоб вони не підгоріли, просто іноді їх перемішуйте.

Подавати запечені овочі з м’ясними стравами або картоплею.

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.