Джамала про прохання шанувальників дати автограф або зробити спільне фото: «Нікому нічого не винна»

Днями Джамала вирішила підняти питання порушення особистого простору в своєму Instagram. Співачка заявила, що нікому і нічого не винна у відповідь на прохання шанувальників зробити спільне селфі або дати автограф.

Для публічних людей це животрепетна тема, адже до них прикуто особливо багато уваги. Важко знайти людину, яка б не хотіла сфотографуватися зі своїм кумиром, несподівано зустрівши його на вулиці.

Виконавиця не бачить нічого поганого в тому, що люди цікавляться, підходять і дякують за пісні, просто діляться позитивними враженнями. Однак буває і так, що комусь прямо-таки потрібно роздобути це селфі, може бути заради приколу, а може й для колекції.

Джамала на встрече с фанатами
Джамала на зустрічі з фанатами

Причому, як правило, такі представники аудиторії навіть не знайомі з «твоєю творчістю», як сказала артистка. Вони просто підходять, як до медійної особи. Героїня статті зізналася, що засмучує її не це, а те, як незнайомці обурюються, коли їм відмовляєш:

«Часто в таких випадках думаю, що краще вже сфотографуюсь, ніж зіпсую собі настрій на цілий день. Так, так! Здавалося б, це їх проблема, але засмучуюсь я», — пояснила Джамала.

Джамала
Джамала

Погодьтеся, важко не брати до серця образливі слова на свою адресу разом з незадоволеною гримасою.

«Якщо я сиджу з подругами в салоні або кафе, з дитиною в парку, це ж мій особистий час. Ти нікому нічого не винен. Шкода, не всі це розуміють», — сказала виконавиця.

Джамала дает автограф
Джамала дає автограф

При цьому вона уточнила, що ніколи не відмовляє шанувальникам в стандартному проханні, проте найбільше всього любить давати автографи і робити селфі з усіма бажаючими після концертів.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.