Під прицілом камер: як діти Єфремова переживають те, що відбувається з їхнім батьком

Зараз справа проти Михайла Єфремова є одною з найгучніших в Росії. Вона знаходиться на контролі не тільки у поліції і суді, а й у активістів, які не хочуть, щоб злочинність залишалася безкарною.

Події останніх днів: у Єфремова був інсульт. Син знайшов батька вдома без свідомості на підлозі. Від госпіталізації обвинувачений відмовився, стверджує – просто перенервував на тлі футбольного матчу. Потім, після декількох днів судового розгляду, Михайло Єфремов втратив свідомість прямо в суді. Його забрали в лікарню, але пізніше журналісти з’ясували – в базі пацієнтів цієї лікарні людини з таким ім’ям немає.

Оскільки сам одіозний актор Михайло Єфремов не дає коментарі журналістам, преса атакує дітей в надії дізнатися мінімальну інсайдерську інформацію

Михайло Єфремов
Михайло Єфремов

Як стало відомо нашому порталу, діти Михайла не можуть спокійно відвідати його в лікарні, оскільки постійно перебувають під прицілами камер. Вони також не коментують стан батька і подальші плани журналістам. Однак ніхто не виключає, що з дня на день обвинувачений може опинитися в реанімації.

Михайло Єфремов
Михайло Єфремов

Нагадаємо, його звинувачують в смертельній аварії, яка сталася 8 червня цього року в Москві. Актор, нібито, напідпитку перебував за кермом транспортного засобу, перетнув подвійну суцільну через що сталася аварія.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.