Епатажна співачка MARUV розповіла про важке дитинство: «Мені не було чого їсти»

Відома українська співачка MARUV розповіла про важке дитинство, першу роботу та про страх бути бідною.

MARUV – мабуть сама провокаційна і епатажна артистка українського шоу-бізнесу. Вона відома своїми екстравагантними вбраннями, відвертими кліпами і такими, що запам’ятовуються піснями. Зараз співачка може дозволити собі дорогий одяг, відпочинок за кордоном і красиві автомобілі, але так було не завжди.

Марув - «Королева латексу і епатажу»
Марув – «Королева латексу і епатажу»

Анна Корсун (справжнє ім’я MARUV) дала інтерв’ю, в якому розповіла про бідність, важке дитинство і юність. За словами артистки, вона народилася в бідній родині. Були часи, коли вдома не було що їсти і її мама здавала пляшки, щоб заробити хоч якісь гроші. Про новомий одязі Анна навіть не могла мріяти. Одягалася дівчина в секонд-хенді і перешивала мамин одяг.

MARUV співала шансон в нічному клубі

Майбутня співачка почала заробляти, будучи ще студенткою. Анна днем ходила на заняття, а ввечері співала в нічному клубі шансон. До слова, саме там вона познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком, який зараз є піар-менеджером співачки.

MARUV зізнається, що важке дитинство сформувало у ній страх бідності, через що співачка готова «працювати як кінь» аби ні в чому собі не відмовляти.

Популярне

Схожі статті

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.

Якщо ви шукаєте варіант простої вечері, то вам сюди: картопляний пиріг із сиром — навіть руки не забрудните

Не гайте часу і приготуйте цей смачний картопляний пиріг з сиром для вашої наступної вечері, тому що це просто ідеальний варіант сімейного застілля.

Тіна Кароль розповіла про бажання співати у музичному гурті: невже поп-діва перериває сольну кар’єру?

Завдяки своїй сольній кар'єрі Тіна Кароль стала іконою української сцени. Проте, не всі знають, що за її успіхом стоїть велика мрія – співати у жіночому ансамблі.