Копія Жанни. Як виглядає син Шепелєва та Жанни Фріске?

Сина співачки Жанни Фріске і телеведучого Дмитра Шепелєва звуть Платон. Після смерті мами його виховання повністю лягло на плечі батька.

Коли мама померла від онкології, Платон був ще зовсім маленький (це було в 2015 році). Тому прищеплювати манери, формувати звички і звички довелося татові. Зараз зоряний тато весь вільний час приділяє вихованню маленького Платона.

Син Дмитра Шепелєва та Жанни Фріске зараз подорослішав, і у нього яскраво простежуються мамині риси обличчя

Син Шепелєва та Фріске
Син Шепелєва та Фріске

На своїй Інстаграм-сторінці Дмитро нерідко публікує відеозвернення, в яких розповідає про подробиці виховання і складних ситуаціях, питаючи поради у шанувальників. Нещодавно Дмитро поскаржився – Платон почав обманювати. Однак це не серйозна брехня, а дрібні дитячі недомовки. Незважаючи на це, Шепелев всерйоз стурбований, і думає, що це все далі тільки посилиться, а винен в дитячому брехня саме він. Однак передплатники поспішили заспокоїти батька-одинака – в цьому немає нічого страшного, все діти обманюють дорослих по дрібницях, боячись отримати покарання. Зірковий ведучий підкреслив – він намагається не карати свою дитину, а спілкуватися з ним на рівних.

Син Шепелєва та Фріске
Син Шепелєва та Фріске

Відзначимо, після тривалої боротьби за життя, в 2015 році померла популярна співачка Жанна Фріске. Причиною стала онкологія, яку ослаблений організм не зміг побороти. З тих пір Дмитро Шепелєв закрився в собі, став менше з’являтися на публіці і приділив весь час вихованню дитини.

Популярне

Схожі статті

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.

Животик такий, що на двійню схоже: вагітна Джамала вийшла в люди
перед самими пологами (ФОТО)

Співачка Джамала часто ділиться з фанатами світлинами з округлим животиком, щоб публіка могла розділити з нею цю радість. Проте артистка не сидить вдома, а продовжує плідно працювати.