Після розлучення Муценієце отримує один удар за іншим: Карпович повністю витіснила Агату з життя Павла Прилучного

З моменту заяви про розставання Агати з Павлом пройшло вже кілька місяців, однак пристрасті не вщухають. З подачі Мирослави Карпович після розлучення Муценієце отримує один удар за іншим.

Спочатку актриса, яка залишилася біля розбитого корита, дізналася, що її не взяли в спектакль «Авантюристи мимоволі», де вона грала разом з колишнім чоловіком.

Спектакль «Авантюристы поневоле»
Вистава «Авантюристи мимоволі»

Виявляється, на дати 1 і 8 жовтня вже активно продаються квитки, однак в робочому графіку Агати ці дні зайняті іншими проектами. Більш того, ніхто з нею не обговорював подальшу участь в цій театральній постановці:

«Для мене ця новина була таким же несподіваним сюрпризом, як і для вас. Дуже сумно, що за мене вирішують, де мені працювати», — написала знаменитість.

Судячи з усього, руку до цього доклала зірка «Татусевих доньок», адже тепер вона числиться в трупі акторів «Авантюристів».

Агата Муцениеце
Агата Муценієце

З подібним Муценієце довелося зіткнутися ще в грудні минулого року, коли вона активно готувалася до вистави «Косметика ворога», знову-таки разом з чоловіком, але її несподівано замінили Мирославою.

Афиша к театральной постановке «Косметика врага» с Прилучным и Карпович, которая заняла место Муцениеце
Афіша до театральної постановки «Косметика ворога» з Прилучним і Карпович, яка зайняла місце Муценієце

Потім Агату чекав наступний удар — її виживають з серіалу «У клітці», продюсером якого є екс-чоловік. Ще в травні героїня статті підозрювала, що її можуть позбавити ролі через напружені відносини з ним.

З тих пір пройшло вже чимало часу для того, щоб актрису запросили на зйомки, але цього так і не відбулося.

Прилучный и Муцениеце в сериале «В клетке»
Прилучний і Муценієце в серіалі «У клітці»

Ну і наостанок, Карпович не тільки відпочиває з Павлом і його дітьми від колишньої дружини, вона ще й переїхала в заміський будинок Прилучного, де він залишився жити після розлучення — Муценієце звідти з’їхала.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.