«Перевтілення»: 40-річна Анна Семенович схудла і показала спекотні знімки в купальнику

Екс-солістка групи "Блестящие ", яка прославилася своїм талановитим співом і пишним грудями, знову дивує зовнішнім виглядом.

Ефектна рудоволоса дівчина буквально з перших спроб вийти на сцену привернула увагу своєю красою. Однак роки не стоять на місці, і кожна людина проходить через вікові перетворення. У якийсь період Семенович набрала зайві “боки “, однак зараз з ними впоралася, і навіть засвітила гарячі фото в купальнику.

Шанувальники просто в захваті від талії Семенович: покращала, ягідка!

 

Свої шикарні форми співачка засвітила в купальнику, який відмінно підкреслив всі її принади.

 

Додамо, в свої сорок років співачка все ж взяла себе в руки і добряче попрацювала над своїм тілом. Тому їй тепер можна публікувати фото і з лазні, і з басейну, і з моря, не соромлячись свого зовнішнього вигляду. Крім того, будь-яка, навіть найбільш відверта поза, буде виграшною.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.