Фото змарнілої Заворотнюк з’явилося в мережі: шанувальники не повірили своїм очам

Поки Анастасія Заворотнюк бореться з онкологією, у її дочки Анни діагностували серйозне захворювання - коронавірус. Можливо, на його тлі дівчина втратила свої кілограми.

Шанувальники не перестають обговорювати фото неабияк похудевшей Анни Заворотнюк. Особливо контрастно це видно, коли дочка найпопулярнішою няні Росії публікує фото в купальнику, нижній білизні або обтягуючому міні. Тим більше, Анна Заворотнюк раніше часто скаржилася своїм шанувальникам в Інстаграм на те, що у неї є зайві кілограми, від яких вона не може позбутися. А зараз, після тривалого карантину і перенесеної коронавирусной інфекції, вдалося помітно постройнеть.

 

«Досить худнути, вам не йде» – залишали в коментарях люди

Анна Заворотнюк і її мати Анастасія
Анна Заворотнюк і її мати Анастасія

Швидше за все, Анна Заворотнюк очікувала, що її перевтілення викличе позитивні емоції у шанувальників. Однак відгукнулися вони трохи інакше – відзначили, що худнути Ганні не йде, і в новому тілі вона виглядає погано. Дівчина ніяк не відреагувала на критику, очевидно, її ці слова не дуже зачепили.

Популярне

Схожі статті

Коли хочеться смачно їсти та худнути: тренер порадив приготувати салат “Мітла” з буряком та свіжою капустою

Салат "Мітла" – це не тільки смачна страва, а й спосіб підтримувати здоровʼя органів травлення. Інгредієнти містять багато корисних речовин, що дозволяють піклуватися про здоровʼя просто та смачно.

Як виглядають всі жінки Олександра Пономарьова і чи може Марія Яремчук бути вагітною від нього (ФОТО)

Олександр Пономарьов відомий усім нам як талановитий та іменитий співак. Його яскраві концерти збирають повні зали, а пісні - мільйони прослуховувань. Але що ж відбувається в особистому житті зірки?

На бутерброди замість ковбаси: ніжний паштет з курячої грудки, який і на святковий стіл можна подати

Паштет з курячої грудки, це неймовірно смачна страва, яка внесе різнобарвʼя у будь-який обід або вечерю. Паштет просто готувати, а зі свіжою випічкою чи крутонами він смакує просто ідеально.