Дорослі сини Лукашенко – Віктор, Коля і Дмитро: де працюють, сім’ї, діти

В останні дні до сім'ї Лукашенка і до його діяльності прикуто дуже багато уваги. Протести в Білорусії і можливість проведення повторних виборів тільки додають інтерес.

Тому ми вирішили розповісти про те, як живе сім’я головного лідера сусідньої країни. Офіційно Олександр Лукашенко перебуває у шлюбі з Галиною Родіоновною. У них є троє синів, один з яких – Микола, – очевидно готується стати наступником батька.

Старший і середній сини – Віктор і Дмитро, мають різницю у віці в п’ять років. Обидва отримали однакову освіту з різницею в п’ять років, і вирушили служити батьківщині в прикордонних військах.

Відзначимо, що Віктор також мітить у владу Білорусі. Він довгий час очолював Національну безпеку Білорусі, а в 2019 році став віце-президентом білоруського Олімпійського комітету. До слова, він схожий з “бацьку” навіть зовні – у нього теж такі ж вуса.

Віктор Лукашенко
Віктор Лукашенко

Віктор ще й хокеїст, хобі – мотоцикли. Також Вітя зразковий сім’янин, у нього красуня-дружина і четверо дітей.

Син Дмитро менш популярний – більше схожий на маму Галину Родіонівну, що не дуже любить привертати до себе увагу, не рветься в політику або владу. У нього також є дружина і три чарівних дочки.

Дмитро Лукашенко (зліва)
Дмитро Лукашенко (зліва)

Молодший Микола поки тільки освоює свою нішу в житті, проте пліткарі вже подейкують – від нього варто очікувати чогось сильного, можливо, саме він прийме повноваження нового “бацьки “.

Коля Лукашенко
Коля Лукашенко

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.