«Руслана вже не та». Шанувальники обговорили зовнішність 47-річної переможниці «Євробачення»

Останнім часом колишню зірку не часто побачиш на музичних каналах і рейтингових шоу. І мало хто знає, з чим пов'язана ця "тиша в ефірі ".

Саме тому кожен вихід у світ для Руслани – це низка обговорень, компліментів або навіть критики в її сторону. Цього разу предметом потужного обговорення стала зовнішність 47-річної королеви диких танців.

Руслана та сцена: чому від колишньої іскрометної слави нічого не залишилося?

Вперше зірка естради дійсно серйозно засвітилася ще в 2004 році, коли раптово виграла для України перемогу в найпрестижнішому вокальному фестивалі світу – Євробаченні.

Руслана Лижичко на Євробаченні 2004
Руслана Лижичко на Євробаченні 2004

Шанувальники готові були носити виконавицю на руках, однак, незабаром про талановиту красуні все забули. Шанувальники і ненависники розпускали самі різні чутки, і будували справжні гіпотези про причини відходу Руслани Лижичко з великої сцени.

Однак незважаючи на її застій в піснях і концертах, співачка не поспішає залишати Інстаграм – розвиває його і радує вірних фанатів своїми фотографіями.

 

Днями на сторінці 47-річної співачки з’явилися свіжі фото. Цей знімок викликав справжню бурю коментарів: «Красуня», «На спорті», «Руслана, який у вас біцепс!», «Вау, молодчина», «Дуже добре виглядаєте».

Звичайно, знайшлися і заздрісники, які написали не дуже приємні слова на адресу знаменитості. Однак за кілька десятиліть на сцені Руслана навчилася ігнорувати такі інформаційні вкидання в свою адресу.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.