Наташа Корольова оцінить: мужній Тарзан знайшов спосіб освіжити свої стосунки з дружиною

Танцюрист і шоумен Тарзан часто хвалиться своєю підтягнутою фізичною формою, публікуючи фото в соціальні мережі.

Цього разу Сергій Глушко (справжнє ім’я Тарзана) опублікував на своїй сторінці в Інстаграм фото, яке викликало ажіотаж в Мережі. На знімку Тарзан зобразив себе в ванній та прикрився смайликом.

«Йшов в туалет, і раптом вирішив, що вже давно я не голИв …)», – підписав публікацію Тарзан. Незвичайне фото викликало бурю обговорень серед підписників. Багато відзначили, що танцюрист має приголомшливу фізичну форму в 50 років. Своє захоплення висловила і відома актриса Евеліна Бледанс. У коментарі під фото вона написала: «Частіше ходи в туалет, дорогий!». Звичайно, не всі були в захваті від публікації: хтось порахував, що це фото дуже вульгарне, але більшість фоловерів взялося обговорювати чистоту ванної кімнати, де фотографувався Тарзан.

Наташа Корольова – погана господиня

«Бардак у шафі можна і прибрати», «Домрабітниця у відпустці?», «Мені кинувся в очі бардак, а потім вже те що в дзеркалі», «Жах який бардак! Королева взагалі не прибирає? », – прокоментували передплатники.

Нагадаємо, Сергій Глушко – офіційний чоловік відомої російської співачки Наташі Корольової. Пара щаслива в шлюбі 17 років і має дорослого сина Архипа.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.