Дмитро Монатік і KAZKA. Зірки, які прославилися завдяки Х-фактору

Ми зібрали найяскравіших зірок, які стали популярними після участі в проекті.

Мабуть, одним з найбільш вихідців з проекту Х-фактор є Дмитро Монатік. Тоді Монатика об’єднали в дует з Іваном Сафаровим. За результатами шоу у них 9-е місце. Після закінчення проекту Дмитро писав пісні для інших артистів. Але на цьому він не зупинився, і вже незабаром побудував сольну кар’єру. Тепер йому не складає труднощів зібрати стадіон, хоча під час шоу судді неодноразово критикували Дмитра.

 "" Мішель Андраде

Мішель Андраде – ще одна співачка, чия кар’єра починалася з Х-фактора. Дівчина навіть не дійшла до прямих ефірів, але зараз вона набагато популярніша, ніж інші учасники четвертого сезону.

 "" KAZKA

Група KAZKA брали участь в 8 сезоні вокальних змагань. У загальному рейтингу у них – 7 місце. Однак саме цей колектив став найуспішнішим в своєму сезоні. Їх сингл «Плакала», до речі, став найпопулярнішим україномовним хітом в світі.

 "" MELOVIN

MELOVIN прийшов на кастинг ще як Костя Бочаров. І, до речі, з вибором проекту не прогадав. Він став переможцем 6 сезону. І сьогодні продовжує свою сольну кар’єру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Важке дитинство. Знаменитості, які росли в дитбудинку

Нагадуємо, що Дмитро Коляденко заявив про пропозицію Ірині Білик.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.