Зірку “Дом-2 ” госпіталізували з численними травмами – нападаючим міг бути учасник проекту

На двадцяти дворічну Катю Скалон напали невідомі. Її в терміновому порядку забрали в реанімацію.

За даними видання Стархіт, напад стався вночі з 15 на 16 серпня. Поки точно невідомо в якому стані Катерина, проте вже можна сказати, що у неї на тілі є численні садна, синці, гематоми. Також лікарі діагностували забій грудної клітини середньої тяжкості та струс мозку.

Правоохоронцям поки не вдалося встановити хто напав на учасницю проекту Дом-2 Катерину Скалон. Дівчина перебуває в лікарні у важкому стані

Катерина Скалон
Катерина Скалон

Як припускають правоохоронці і близькі Катерини, причетним до нападу і жорстокого побиття може бути її співмешканець. В її найближчому оточенні зараз знаходяться два потенційних зловмисника – Максим Моргенштерн і Євген Солонський. Один з них, на думку поліції, і міг побити дівчину. Мотиви нападу на 22-річну Катю встановлюються.

Відзначимо, що це далеко не перший скандал з популярним телешоу. Кілька років тому колишня учасниця телепроекту “Дом-2 ” Анастасія Тарасюк викинулася з вікна 19-го поверху. Поліція не виключала що цей вчинок Настя могла зробити на тлі морального тиску. Рідні підозрювали, що Тарасюк нібито допомогли випасти з вікна. Справу закрили як суїцид.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.