Каменських в леопардовому показала довгі ноги: точно краще Ірини Горової

Українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, не тільки класно співає, але і чудово танцює.

Тому не дивно, що у неї в Інстаграмі і ТікТок-акаунті кожен день виходять запальні відеоролики. Цього разу Настя порадувала леопардовим костюмом, який змінився на кежуал-наряд. Шанувальники відзначили – фігурка у Насті – що треба. Так ось чому Потап пішов від Ірини Горової.

Дієти та заняття спортом допомогли Насті Каменских отримати шикарну форму, в якій вона зараз

Відзначимо, Настя і Потап не виступають разом вже майже три роки. Коли вони заявили про те, що артисти розходяться, для шанувальників це стало справжнім ударом. А ось самі діячі великої сцени стверджують – це новий крок на шляху розвитку їх як особистостей. З тих пір Потап повністю занурився в продюсування групи МОЗГИ. За ці роки у них вийшло кілька ульотних треків, які в прямому сенсі цієї фрази “грали з кожного праски “. Чого вартий тільки крайній трек “Чика Бомбина “, виконаний разом з солістом “Время и Стекло ” Позитивом. А ось Настя взяла псевдонім і теж почала хайп. Її пісні на іспанському – фішка довгоногої красуні. Гастролі NK приносили їй колосальні доходи поки не почалася епідемія коронавіруса. Зараз концертна діяльність тільки набирає обертів, тому Настя вже засвітилася в нічних клубах Одеси і Києва.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.