Як виглядає онук Боярського? «Схожий на маленького Лео ДіКапріо»

Сім'я Єлизавети Боярської хоч і звикла до камер і зйомок, але особисте життя вони практично не виставляють напоказ.

Тому не дивно, що фотографій синів Єлизавети практично немає в інтернеті. Мало хто знає, але Єлизавета Боярська виховує двох дітей. Вона з чоловіком Максом Матвєєвим в щасливому шлюбі вже більше десяти років. За цей час у них з’явилися два чудових синочка.

Днями Боярська показала старшого сина Андрія

Єлизавета Боярська і зараз впевнена – краще не показувати фотографії дітей публіці, щоб уберегти їх від надмірної уваги з боку засобів масової інформації. Однак вона не змогла встояти, і все ж трохи похвалилася своєю дитиною. Зараз відомо, що їх з Максимом старшому синові нещодавно виповнилося 8 років. В честь цього зоряна мати так зворушливо привітала красеня-сина.

Це перша поява фотографії хлопчика в інтернеті. Шанувальники творчості сім’ї Боярських були в захваті – хлопчик неземної краси. Фанати пишуть в коментарях, що Андрій успадкував від батьків найкращі риси. Однак, були і ті, хто побачив схожість з Леонардо ДіКапріо. «Син ДіКапріо чи що?», «Подумала, маленький Леонардо ДіКапріо» – писали користувачі.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.