Війна дружин Павлика: хто правий, а хто винен? Катерина Репяхова vs Лора Созаева

З тих пір, як стало відомо про одруження Віктора Павлика на своїй молодій помічниці, з боку його екс-дружини почалося справжнє цькування. Шанувальники заплуталися - хто ж у цій ситуації має рацію, а хто винен?

Проаналізувавши публікації Лори і Катерини, можна сказати, що Созаева після новини про весілля почала справжнє цькування проти нової дружини. Вона звинувачувала Репяхову в цькуванні, хоча сама Катя нічого не висловлювала на адресу Лариси в своєму Інстаграм-блозі.

Катерина Репяхова і Лариса Созаева
Катерина Репяхова і Лариса Созаева

Ще однією проблемою у взаєминах колишньої і нинішньої дружин Павлика стала трагічна подія – смерть Павла Павлика. Лариса Созаева і тут не забула про цькування в сторону нової пасії Віктора.

Катерина Репяхова і Віктор Павлик
Катерина Репяхова і Віктор Павлик

На своєму Фейсбук-акаунті вона опублікувала скріншоти з публікації Катерини в Інстаграм і зробила скандальний підпис: “Паша тебе ненавидів! “. Десь через день вона видалила пост, і опублікувала новий з текстом: “Пост видалила, все все зрозуміли, спасибі за підтримку “. Віктор Павлик звинувачення колишньої дружини ніяк не коментує. Судячи по історіях Катерини Репяхової, у них з Віктором Павликом все відмінно, і ні на які чутки вони не звертають уваги.

Популярне

Схожі статті

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.

Цей рецепт вартий міжнародної нагороди: фарш з овочами у тонкому тісті роблю в рази швидше ніж пельмені

У світі кулінарних відкриттів іноді з'являються такі рецепти, які вражають своєю простотою та смаковими властивостями настільки, що здається, ніби вони заслуговують на міжнародну нагороду.