Успенська подає в суд на Хейтер: в популярній телепередачі образили її почуття

Любов Успенська стверджує, що продюсери програми "Зірки зійшлися " спекулювали на нестабільному стані її дочки, щоб очорнити її ім'я.

Напередодні на телеканалі ТНТ з’явився анонс програми “Зірки зійшлися “, де героєм стала Тетяна Плаксина – дочка знаменитої співачки Любові Успенської. У анонсі присутні фрази, вирвані з контексту. Нібито, Тетяна розповідає журналістам про те, що її мати била її, замикала в кімнаті, душила. Сама Тетяна Плаксина після виходу в ефір цієї програми зателефонувала журналістам і повідомила – програма була відзнята під тиском з боку продюсерів шоу “Зірки зійшлися “.

Любов Успенська і її дочка хочуть через суд відстоювати честь і гідність родини

Любов Успенська і її дочка Тетяна Плаксина
Любов Успенська і її дочка Тетяна Плаксина

За словами Тетяни Плаксіної, ускладнило ситуацію те, що вона зараз ще не відійшла від отриманої рік тому травми, і її психічне самопочуття не завжди стабільне. Успенська стверджує, саме цим і скористалися журналісти, які пов’язувалися з її дочкою.

Любов Успенська
Любов Успенська

“Я опинилася в руках НТВ. Вони обіцяли мені, що зроблять круту програму, розкажуть про мою творчість, я прочитаю вірші, заспіваю пісню! Не очікувала, що там підуть нападки з усіх боків!

Любов Успенська
Любов Успенська

У мене не було можливості ні з ким зв’язатися, не було сім-карти. Вони хотіли побільше бруду, тиснути на почуття, на хворі місця, увійти в довіру “, – розповіла дочка Любові Успенської Тетяна Плаксина.

Любов Успенська і її дочка Тетяна Плаксина
Любов Успенська і її дочка Тетяна Плаксін

Успенська стверджує, що була шокована побаченим анонсом. За її словами, артистка завжди старається на благо дочки, всіляко підтримує спадкоємицю і намагається допомогти їй вибратися з ситуації, в якій опинилася через травму. А працівники компанії НТВ виставили Таню бомжихою, а Успенську – поганою матір’ю, яка думає тільки про себе, але ніяк не про свою дитину.

Любов уточнює, що вірить в те, що журналісти тиснули на її дочка, обіцяли “золоті гори”, піар і так далі. Вона не виключає, що з контексту могли бути вирвані звичайні розповіді про побутові сварки, які бувають в кожній родині.

Зараз Успенська намір відстоювати імідж дочки і сім’ї через суд. Поки невідомо, чого співачка вимагатиме від НТВ.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.