Борис Пастернак наклав на себе руки: подробиці смерті талановитого поета

Сьогодні, 18 серпня, Борис Пастернак наклав на себе руки на 85-му році життя. Поет-пісняр також був відомий під прізвищем Пургалін.

Його тіло виявили біля будівлі клінічного наукового центру, де він лікувався, після того, як медсестра о 6 ранку помітила відкрите навстіж вікно палати літератора.

Борис Лазаревич останнім часом важко хворів — він знаходився у відділенні пульмонології із загостренням хронічного бронхіту. З огляду на пандемію, у знаменитого пацієнта взяли тест на коронавірусну інфекцію та помістили його в окрему палату на 8 поверсі до отримання результатів.

Оскільки під час надходження до лікарні Пастернак перебував у гарному настрої, його рідні впевнені, що причиною смерті став нещасний випадок.

Борис Пастернак (Пургалин)
Борис Пастернак (Пургалін)

Герой статті доводиться родичем відомому письменнику Борису Леонідовичу Пастернаку. Саме тому, щоб уникнути плутанини в роки роботи на телебаченні, він взяв прізвище-псевдонім Пургалін.

За сценаріями поета створені програми «Блакитний вогник», «Бенефіс», «Чарівний ліхтар». Він писав вірші для Караченцова і Преснякова, а ще Борис Лазаревич є творцем текстів пісень для фільмів «Тільки в мюзик-холі» 1980 року випуску, «Козаки-розбійники» (1979).

Популярне

Схожі статті

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик, День народження доньок — це особливий привід для веселощів.

Потапу в Німеччині таке й не снилось: Клавдія Петрівна оголосила про другий концерт у Палаці спорту в Києві

У гру "Хто ж насправді Klavdia Petrivna?" втягуються все більше людей – просто любителів музики та зірок. Таємнича артистка пообіцяла зняти свій балахон та капелюх під час сольного концерту.

Найсмачніший вишневий пиріг, який я коли-небудь їла: шматочок раю ви можете створити просто вдома

Відчуйте смак десертного раю, не виходячи зі своєї власної кухні з вершковим вишневим пирогом. Ця випічка — справжнє шедевральне поєднання ніжного борошняного тіста та соковитих вишневих ягід.