Молода дружина Віктора Павлика показала фото в шлюбній сукні: їх весілля так і не відбулася

Відомий музикант Віктор Павлик недавно розписався з молодшою на 29 років Катериною Репяховой. Весілля пара планувала зіграти 18 серпня.

Через страшну трагедію в родині – смерті сина Віктора Павлика Павла, весілля довелося перенести. У день запланованої урочистості Катерина Репяхова опублікувала в своєму Інстаграмі фотографії з недавньої фотосесії, яка була зроблена в день розпису. На знімку Катерина зоражена у весільній сукні.

Фото з Інстаграма Репяховой
Фото з Інстаграма Репяховой

Пара скасувала весілля або перенесла – невідомо. Цікаво, що Павлик з Репяховой скасовують торжество вже вдруге. Так, перший раз їм довелося перенести святкування через пандемію коронавируса. Нову дату церемонії дівчина приховувала до останнього. Весілля пара планувала провести не в Києві, а в рідному місті Каті – Дніпрі.

Нагадаємо, 54-річний співак Віктор Павлик був одружений тричі. Після розлучення з третьою дружиною Павлик почав зустрічатися з колегою по роботі Катериною. На той момент дівчині було 21 рік, а Павлику – 50 років. У травні цього року пара зареєструвала шлюб таємно. Про те, що вони чоловік і дружина Віктор розповів через тиждень після розпису.

Популярне

Схожі статті

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик, День народження доньок — це особливий привід для веселощів.