Мама Олега Ляшко пообіцяла переписати будинок на кота, якщо політик програє на виборах

Олег Ляшко, який збирається йти на вибори до Верховної Ради по 208 округу померлого депутата, щосили вірить в свою перемогу.

Він вирішив не здаватися, адже Верховна Рада без Олега Ляшка – не Верховна рада. Останнім часом він активно транслює своє життя в Інстаграм, Фейсбук і навіть Тік-Ток. І приваблює аудиторію як тільки може – позує в обнімку з коровами, показує “справжні ляшкові яйця”, розкриває всесвітні “змови ” і таємниці. А ще – як зазвичай, висловлює свою радикальну позицію, називаючи всіх навколо “скотиняками”.

Якщо Олег Валерійович програє на виборах, то від нього відмовиться мати

Така інформація напередодні з’явилася від самого Ляшка в Фейсбуці.

Мама каже: програєш #208округ – перепишу хату на кота. При всій любові до котиків, обійдуться вони і без хати, будуть жити у нас

Opublikowany przez Олег Ляшко Wtorek, 18 sierpnia 2020

На своїй сторінці в жартівливій формі чоловік розповів, що його мати заявила – якщо син програє в 208 окрузі на виборах, жінка перепише будинок на кота. Поки невідомо, чи жартує, чи каже правду, але Олег Валерійович ще більше мотивований здобути перемогу. Тим більше, судячи з рейтингів, у нього є всі шанси.

Відзначимо, що в своєму Фейсбук Ляшко зараз показує як спілкується з жителями, їздить по притулках для бездомних тварин і виховує дитину. А як ви думаєте, чи увійде Олег Ляшко в дев’яте скликання Верховної Ради України?

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.