У Навального розвинувся набряк мозку: Олексій на межі смерті, а лікарі не можуть зрозуміти, що з ним

Сьогодні вранці стало відомо, що головного російського борця з корупцією отруїли. В результаті у Навального розвинувся набряк мозку, а лікарі продовжують боротися за життя Олексія. Проте медики досі не можуть зрозуміти, що саме призвело до такого стану.

Зараз він знаходиться в одній з омських лікарень, куди його екстрено доставили прямо з борту літака з підозрою на токсичне отруєння.

Алексея Навального увезли на скорой
Олексія Навального відвезли на швидкій

Незважаючи на реанімаційні заходи, стан Олексія стрімко погіршується. Спочатку він впав у кому, потім його підключили до апарату штучної вентиляції легенів, а тепер медики діагностували набряк головного мозку.

При цьому лікарі до сих пір не можуть визначити природу речовини, яку підсипали чоловікові в чай. Крім нього, він з самого ранку більше нічого не пив і не їв.

Чай, который выпил Навальный
Чай, який випив Навальний

Варто сказати, що це вже не перший можливий замах на опозиціонера. Одного разу йому плеснули в обличчя зеленкою, через що йому довелося лікувати око. Минулого літа чергове перебування під адміністративним арештом обернулося для Олексія дивною алергією, а джерело алергену так і не знайшли.

У штабі Навального впевнені, що отруєння було заздалегідь сплановано тими, хто незадоволений його діяльністю.

За словами прес-секретаря героя статті, коли його везли в машині швидкої, лікарі говорили, що все дуже схоже на вплив токсинів. Зараз же вони відрікаються від власних слів, тому що їх залякали.

Жену Алексея Юлию не пустили в реанимацию к супругу
Дружину Олексія Юлію не пустили в реанімацію до чоловіка

Дружині Олексія Юлії не дозволяють увійти в палату до чоловіка і навіть не дають подивитися на будь-які медичні документи, що містять результати аналізів.

Також представникам глави Фонду боротьби з корупцією відмовляють в його транспортуванні в іншу лікарню, що викликає ще більше підозр.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.